O Nama

Misija vebsajta FREEonPLATE.com

Portal freeonplate.com smo pokrenuli sa željom da pomognemo svima koji bi hteli da se upuste u avanturu samogradnje solarnih panela i vetrogeneratora.

Mi smo dvojica entuzijasta, Draško i Mladen, i za vas smo pripremili uputstva i vodiče koji detaljno, korak po korak objašnjavaju projekte iz oblasti obnovljive energije po principu "uradi sam".

Naša misija je jasna.

Da edukujemo ljude o upotrebi solarne energije, solarnih kolektora i vetrenjača, podstaknemo samogradnju i probudimo uspavanu ekološku svest.
Da pomognemo onima koji u doba ekonomske krize plaćaju ogromne račune za grejanje. Da sačuvamo planetu od propasti u koju je zarad profita guraju velike energetske korporacije bezobzirnom eksploatacijom.

Vaš zadatak je jednostavan.

A doprinos može biti neprocenjiv. Pokušajte da realizujete bar jedan od naših projekata. I raširite priču...
Dovoljno je da naš tekstualni link ili baner postavite na svoj sajt, blog, facebook stranicu ili ubacite u post na vašem omiljenom forumu. Što više ljudi sazna za naše projekte, više njih će se odvažiti da napravi svoj prvi solarni kolektor ili vetrenjaču. Svaki novi solarni kolektor povećava energetsku nezavisnost, donosi uštedu energije i jeftinije grejanje, a najbitnije - smanjuje emisiju Co2!

Linkovi i Baneri

Izaberite link ili baner koji vam odgovara, zatim iskopirajte odgovarajući HTML kod (obojen crveno):


obnovljiva energija
SOLARNA ENERGIJA

<a href="https://solar.freeonplate.com/" target="blank"> <img title="solarna energija i solarni paneli od limenki" alt="obnovljiva solarna energija" src="https://solar.freeonplate.com/files/energija.png" style="border: 0px solid; width: 139px; height: 48px;"/><br/>SOLARNA ENERGIJA</a>


obnovljiva energija
SOLARNI PANELI URADI SAM

<a href="https://solar.freeonplate.com/solarni_kolektor.htm" target="blank"> <img title="solarni panel uradi sam" alt="obnovljiva energija" src="https://solar.freeonplate.com/files/www_energija_tk.png" style="border: 0px solid; width: 137px; height: 99px;"/><br/>SOLARNI PANELI URADI SAM</a>


SOLARNI PANELI URADI SAM

<a href="https://solar.freeonplate.com/solarni_kolektor.htm" target="blank">SOLARNI PANELI URADI SAM</a>


SOLARNI PANELI OD LIMENKI

<a href="https://solar.freeonplate.com/solarni_kolektor.htm" target="blank">SOLARNI PANELI OD LIMENKI</a>


VETRENJAČA OD FLOPIJA

<a href="https://solar.freeonplate.com/flopi_vetrenjaca.htm" target="blank">VETRENJAČA OD FLOPIJA</a>


BBCODE link (koristi se prilikom postovanja na forumima):

[url=https://solar.freeonplate.com/solarni_kolektor.htm]SOLARNI PANELI URADI SAM[/url]